Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Homenatge Jack Taylor

jack-taylor

El Cryptshow Festival s'enorgulleix d'anunciar que aquest any el veterà actor nord-americà Jack Taylor serà el convidat d'honor del festival. Jack Taylor rebrà el premi honorífic Serra Circular 2013.

Jack Taylor (Oregon, EUA, 21 octubre de 1936) es va establir a Mèxic als finals dels 50 i posteriorment, a Espanya. És aquí on explota la seva carrera com actor de films de terror i sèrie B. Taylor ha treballat amb directors de com Roman Polanski, Milos Forman, Jesús Franco, Amando de Ossorio, Juan Piquer Simón o José Ramón Larraz. Ha compartit cartell amb estrelles de la talla de Paul Naschy, Christopher Lee o Klaus Kinski.

Entre els seus papers destaquen el voyeur de La Orgia Nocturna de los Vampiros, el professor d'arqueologia de La Noche de los Brujos, el sacerdot de Conan el Bàrbar, el professor d'institut de Mil crits té la nit i el col · leccionista de llibres a La novena puerta. En 1974 va aparèixer completament nu a Las Vampiras (1974), una pel·lícula de terror de Jesús Franco amb escenes eròtiques.

Va participar en la sèrie de televisió Goya (1986), i en 2006 va tornar a treballar en un projecte sobre el famós pintor amb Los Fantasmas de Goya, de Milos Forman.

 

 

 

 

 

 

 Filmografia selecta:
La fuga (serie de televisión, 2012, Antonio Hernández)
Agnosia (2010, Eugenio Mira)
Gardel (2010, por Armand Mastroianni)
Óscar. Una pasión surrealista (2008, Lucas Fernández)
Los fantasmas de Goya (2006, Milos Forman)
A2Z (2004, Daryush Shokof)
The Birthday (2004, Eugenio Mira)
La novena puerta (1999, Roman Polanski)
Al Filo Del Hacha (1988, José Ramón Larraz)
Descanse En Piezas (1987, José Ramón Larraz)
La hoz y el Martínez (1985, Álvaro Sáenz de Heredia)
Goya (serie de televisión, 1985, José Ramón Larraz)
Serpiente De Mar (1985, Amando de Ossorio)
Conan el Bárbaro (1982, John Milius)
Mil Gritos Tiene La Noche (1982, Juan Pique Simón)
Asesinato En El Comité Central (1981, Vicente Aranda)
Tráfico de menores (1978, Alberto Negrín)
Viaje Al Centro De La Tierra (1977, de Juan Pique Simón)
El juego del diablo (1975, dir. por Jorge Darnell)
Aberraciones Sexuales De Una Rubia Caliente (1978, Jesús Franco)
El Buque Maldito (1974, Amando de Ossorio)
La orgía nocturna de los vampiros (1973, León Klimovsky)
La Venganza De La Monia (1973, Carlos Aured)
El asesino está entre los 13 (1973, Javier Aguirre)
El ataque de las Vampiras (1973, Jesús Franco)
La Noche de los Brujos (1973, Amando de Ossorio)
La Venganza del doctor Mabuse (1973, Jesús Franco)
Doctor Jekyll Y El Hombre Lobo (1972, León Klimovsky)
Los ojos de la noche (1970, Jesús Franco)
El Cónde Drácula (1970, Jesús Franco)
Eugenie (1970, Jesús Franco)
Necronomicón (1967, Jesús Franco)
La Tumba Del Pistolero (Amado de Ossorio, 1964)
Nostradamus y el Destructor de Monstruos (1962, Federico Curiel)
Nostradamus, el genio de las Tinieblas (1962, Federico Curiel)
Neutrón, el Emascarado Negro (1960, Federico Curiel)

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
.

Patrocinen


l?antic cafè de la Rambla

Miramar
Cooperativa Cor de Marina




Organitza

The Crypts

Festival adherit al

Mitjans



Terrorweekend


Col·laboren

El Buque Maldito El Circol