Bandes Sonores

Concurs

Per segon any tindrem al Cryptshow el concurs de BSO a càrrec dels OST's, grup format per Agustí Febrer i Eva Delgado. Els OST's es van conèixer mentre treballaven junts en una empresa d'informàtica. El destí va fer que l'Eva, desesperada per trobar un guitarra després de patir un accident a les mans, busqués a la feina un guitarra que pogués acompanyar-la al concert. L'Agustí va fer l'impensable i es va afegir a una setmana vista al projecte. Des de llavors els dos estan implicats al concurs que es celebra a Can Frai.

Aquest any, com a novetat a les noves BSO, tindrem un nou sistema de calificació informatitzat. Així que prepareu els mòbils i tingueu-los ben carregats de bateria per la segona edició del concurs!


THE OST's

L'Agustí va començar amb la música en la seva adolescència, trobant-hi el gust no només a tocar les guitarres sino també fabricant-les, treballant com a Luthier durant uns anys. Sense deixar-ho de banda va seguir amb la carrera d'Enginyeria Informàtica, convertint-se en un expert en programació d'Android.

L'Eva va descobrir la música de molt petita, especialitzant-se en el piano. La seva carrera musical no ha sigut una constant a la seva vida, però quan Cryptshow li va proposar fer el concurs es va enganxar al piano un altre cop. Ella es va graduar no només en piano sino en direcció de fotografia tot i no treballar en cap dels dos sectors.